Orbytin Suomen tiimi vahvistuu

Orbytin kasvu Suomessa jatkuu vahvana, ja nyt myös Suomen tiimi vahvistuu kahdella uudella osaajalla. Meillä on ilo saada joukkoomme uusi asiakas- ja liiketoiminnan kehitysjohtaja sekä projektipäällikkö.


Outi Strengell-Hytönen johtaa nyt Suomen tiimiämme asiakas- ja liiketoiminnan kehitysjohtajana. Hän on työskennellyt laskunvälityspalveluiden parissa jo useita vuosia, ja hänellä on vahva asiantuntemus verkkolaskuista, perinnästä ja luottotiedoista.”Suomi on tärkeä osa Orbytin strategiaa, ja olen innoissani liittyessäni tiimiin. Haluamme olla lähellä asiakkaitamme ja löytää ratkaisuja, jotka parantavat heidän liiketoimintaansa Orbytin modernin ja joustavan alustan avulla. Asiantuntemuksemme ja markkinatuntemuksemme avulla ratkaisemme asiakkaidemme laskutusongelmat tehokkaasti”,

sanoo Outi Strengell-Hytönen.Olemme saaneet tiimimme myös uuden projektipäällikön Toni Rannan. Hän varmistaa, että suomalaiset asiakkaamme saavat saumattoman integraation ja tarvittavan tuen sen jälkeen. Tavoitteenamme on rakentaa asiakkaidemme kanssa vahvat kumppanuussuhteen ja olla osa heidän matkaansa ja menestystään.


Toni Rannalla on 25 vuoden kokemus laskutuksesta. Viimeiset 7,5 vuotta hän työskenteli Telia Finlandilla laskunvälityspalveluiden ja operaattorilaskutuksen kehittämisen ja käyttöönoton parissa.”Vakuutuin Orbytin tarjonnassa heti erityisesti maksamiseen liittyvistä ominaisuuksista, jotka myös erottavat meidät muista toimijoista Suomessa. Orbyt tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisia työkaluja, jotka eivät ole pelkästään perinteistä laskutusta, vaan myös virtaviivaistavat maksamista ja auttavat asiakkaita parantamaan digitalisaatiota. Uusien palveluiden lisääminen on tehokasta – olemme selkeästi kestävä vaihtoehto tulevaisuuteen”,

sanoo Toni Ranta.Minua vakuutti Orbytin tarjonnassa erityisesti sen maksuun liittyvät ominaisuudet, jotka erottavat sen kilpailijoista.Outi and Toni visiting Orbyt head office in Kristiansand


Yhdessä myyntipäällikköjemme Olli Pekkarisen ja Niko Kytön kanssa tiimimme tekee kovasti töitä auttaakseen nykyisiä ja uusia asiakkaitamme tehostamaan laskujen välitystä ja parantamaan loppuasiakkaiden asiakaskokemusta.


Get started with Orbyt

  • Scalable technology
  • Comprehensive applications and services
  • Multi-channel
  • Multi-country