OPR-Finance ja Orbyt aloittavat yhteistyön

Tyytyväiset asiakkaat ovat avain rahoitusyhtiö OPR-Finance Oy:n menestykseen. Siksi yritys kehittääkin palvelujaan ja toimintaansa asiakaslähtöisesti. Orbytin kanssa solmittu yhteistyö auttaa OPR-Financea parantamaan palveluitaan entisestään.


Vuonna 2005 perustettu OPR-Finance tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja yrityksille Suomessa, Ruotsissa ja Alankomaissa.

 


”Meillä on suunnitelmia tulevaisuudelle, ja olemme varmoja, että Orbyt auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme. Siksi Orbyt oli selvä valinta, kun meidän piti löytää uusi laskuoperaattori. Orbyt tarjoaa meille koko paketin”,

sanoo OPR-Finance Oy:n Business Development Director Johan Fager.  

 


Yksi ratkaisu kaikille markkinoille

Orbytin avulla OPR-Financen on helppo tarjota lisää maksuvaihtoehtoja kaikilla markkinoillaan. Tavoitteena on parantaa laskujen toimittamista. Lisäksi yrityksellä on jo suunnitelmia maksuratkaisujen kehittämiseen, jotta nekin ovat asiakkaille entistä kätevämpiä.”Laskutusprosessin virtaviivaistaminen on tärkeää, ja erityisesti se, miten asiakkaamme voivat maksaa laskunsa helpommin ja tehokkaammin. Hienoa, että Orbyt tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja kaikkiin maihin, joissa toimimme”,

sanoo OPR-Finance Oy:n Business System Manager Jukka Aronen.OPR-Finance aikoo myös laajentaa digitaalisten laskutus- ja maksuvaihtoehtojen käyttöä.

 


”Haluamme digitalisoitua erityisesti Suomessa. Olemme varmoja, että kumppanuutemme avulla voimme asettaa uuden standardin markkinoille”,

Johan Fager sanoo.


 

Proaktiivinen kumppani tukena

OPR-Finance haluaa tarjota asiakkailleen helppokäyttöisiä palveluja.”Asiakkaidemme tyytyväisenä pitäminen on kriittisen tärkeää. Siksi etsimme kumppania, jonka kanssa voimme kehittyä. Odotamme innolla, miten voimme parantaa palveluitamme ja hyödyntää uusia innovaatioita yhdessä Orbytin kanssa”,

Jukka Aronen sanoo.”Tarvitsemme kumppanin, johon voimme tukeutua laskunvälityksessä, ja Orbyt on siinä asiantuntija. Alalla tapahtuu paljon muutoksia, ja niistä ajan tasalla pysyminen vie aikaa ja resursseja. Siksi meille on tärkeää proaktiivinen kumppani, joka pysyy kehityksen kärjessä”,

Johan Fager sanoo.
Get started with Orbyt

  • Scalable technology
  • Comprehensive applications and services
  • Multi-channel
  • Multi-country