Morrow Bank valitsi Orbytin kumppanikseen

Morrow Bank ja Orbyt ovat aloittaneet yhteistyön. Orbyt auttaa Morrow Bankia yhdenmukaistamaan monikanavaisen laskutusprosessinsa Pohjoismaissa yhdellä ratkaisulla, joka kattaa niin laskujen välityksen kuin maksukanavat.


Morrow Bank on moderni ja täysin digitaalinen pankki, jolla on kymmenen vuoden kokemus lainoista ja luotoista. Pankilla on asiakkaita Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.”Valitsimme Orbytin kumppaniksemme useista syistä. Heidän tiiminsä sai alusta alkaen meidät tuntemaan itsemme prioriteetiksi. He tarjosivat välittömiä ja oivaltavia vastauksia kysymyksiimme. Henkilökohtaisen palvelun, laajan tietämyksen ja kilpailukykyisen hinnoittelun yhdistelmä vakuutti meidät siitä, että Orbyt on täydellinen kumppani meille”,

sanoo Morrow Bankin muutosjohtaja Eivind Østre.Yksi integraatio kaikille markkinoille

Orbyt tarjoaa Morrow Bankille kaikki laskujen jakelu- ja maksutavat Pohjoismaissa yhdellä ainoalla integraatiolla. Pankki saa yhden yhteisen laskujen jakelualustan kaikille markkinoilleen. Samalla se saa täyden näkymän kaikkiin dokumentteihin sekä hallinnan koko dokumenttituotantoon.”Uskomme voivamme parantaa ja tehostaa laskutusprosessejamme yhdessä Orbytin kanssa etenkin Suomessa ja Ruotsissa, joissa meillä on parantamisen varaa”,

sanoo Eivind Østre.Orbyt hyödyntää pitkää kokemustaan finanssi- ja pankkialan asiakkaiden parissa. Yhdistämme pohjoismaisen toimintamallin paikalliseen asiantuntemukseen ja osaamiseen. Yhteistyö Orbytin kanssa tarjoaa Morrow Bankille kustannustehokkaan, ammattimaisen ja luotettavan palvelun.”Orbyt ohjaa meitä oikeaan suuntaan”,

Eivind Østre jatkaa.

 


Tavoitteena kustannussäästöt

Orbyt tunnetaan asiakkaidensa keskuudessa proaktiivisena neuvonantajana ja sparrauskumppanina. Autamme Morrow Bankia monikanavaisen laskutusstrategian kanssa. Valitsemme parhaat ja kustannustehokkaimmat laskutus- ja maksukanavat laskutusprosessin optimoimiseksi.”Etsimme kumppania, joka hallitsee laskutusprosessin ja vähentää sen monimutkaisuutta. Tavoitteenamme on minimoida laskutukseen käytetty aika ja resurssit. Orbytista saamme proaktiivisen kumppanin, joka auttaa meitä eteenpäin”,

sanoo Eivind Østre.Laskutusprosessin automatisointi ja yhdenmukaistaminen vähentää Morrow Bankin kokonaiskustannuksia.”Odotamme kumppanuudelta paljon. Digitaalisen laskutuksen käyttöönotto Ruotsissa ja Suomessa parantaa kassavirtaa ja vähentää maksumuistutusten lähettämiseen käytettyä aikaa”,

sanoo Eivind Østre.Yhteistyö Morrow Bankin kanssa auttaa Orbytia vahvistamaan asemaansa Euroopan monikanavaisen digitaalisen laskutuksen ja maksujen teknologiajohtajana.

Get started with Orbyt

  • Scalable technology
  • Comprehensive applications and services
  • Multi-channel
  • Multi-country