Siili valitsi Orbytin kumppanikseen

Ohjelmistoyhtiö Siili Solutions ja Orbyt ovat aloittaneet yhteistyön.”Olin vaikuttunut Orbytin tuottamasta laskunvälityspalvelusta, erityisesti API-rajapintojen hyödyntämisestä ensisijaisena vaihtoehtona, olennaisista toiminnoista, valtavasta määrästä välitettyjä laskuja sekä maksumääräyksiä eri maihin sekä heidän vahva kokemuksestaan meille keskeisillä toimialoilla”

sanoo Siili Solutionsin Partner lead, Senior Sales Manager Tommi Hinkkala.Kahdeksassa maassa ja 19 toimistossa maailmanlaajuisesti toimiva Siili on saavuttanut mainetta innovatiivisten ja merkittävien digitaalisten ratkaisujen kehittäjänä. Siili panostaa myös tekoälyavusteiseen ohjelmistojen suunnitteluun ja kehittämiseen.Räätälöityjä ratkaisuja finanssisektorille


Siili Solutions kehittää ratkaisuja muun muassa pankeille. Siili Banking -yksikkö on keskittynyt tuotekehityskumppanuuteen, joka vie omistautuneesti finanssialan tulevaisuutta eteenpäin huipputeknologian avulla.”Autamme löytämään, mikä on olennaista liiketoiminnallesi, ja sitten rakennamme sen. Teemme digitaalisuudesta todellista suunnittelemalla, kehittämällä ja ylläpitämällä digitaalisia ratkaisuja eri toimialoilla, kuten pankki- ja vakuutusalalla, autoteollisuudessa ja julkisella sektorilla”

Tommi Hinkkala kertoo.Siili Solutionsin tavoitteena on tarjota pankki- ja vakuutusasiakkailleen parhaat ratkaisut, jotka kattavat kaikki modernin finanssiliiketoiminnan tarpeet. Modernien pilvipohjaisten, rajapinta ensin -lähestymistapaa noudattavien ratkaisujen kehittäminen tarjoaa uusia ja ketteriä vaihtoehtoja.Yhtiön kumppaniekosysteemi tarjoaa mahdollisuuden räätälöityihin ratkaisuihin. Siili auttaa asiakkaitaan löytämään, ottamaan käyttöön ja integroimaan markkinoiden parhaat ratkaisut. Orbyt on olennainen osa kumppaniekosysteemiä.

Read more about Siili Solutions here

Get started with Orbyt

  • Scalable technology
  • Comprehensive applications and services
  • Multi-channel
  • Multi-country